Jalgpalli MM 2010 - päev #1



Blogi on juba tükk aega vaiksena seisnud, seda eelkõige seetõttu, et animepisik hetkel väga kehvas seisus. Õnneks on muid asju millest kirjutada, kuid seda tõenäoliselt juulikuus, seniks aga kasutan seda ruumi käimasoleva Jalgpalli MMi üle muljetamiseks. Seega, selline oli päev number 1. Ja nii kuni lõpuni välja.

Esimese mängu kohta niipalju, et LAVi viimased võimalused jäid kripeldama, oleks võinud ikka postist mööda minna ja võrku puutuda seestpoolt. Eriti jäi aga Khune silma, niivõrd täpse silmaga poiss, et lausa lust oli jälgida kuidas ka vahepeal palle oma meestele ette lõi. Teine poolaeg oli muidugi parem kui esimene, mõnevõrra üllatas mind just LAVi kehvavõitu mäng esimesel poolajal, samuti tundusid nende söödud kuidagi nõrgad olevad, pallid jäid keset teed seisma ning olid vastastele kerge saak. Aga värav oli neil ilus.

Ja Eesti kommentaatorid võiks kurat vahet teha Hispaanial ja Mehhikol raisk.

Teine mäng oli mannetu. Uruguai ei suutnud oma võimalusi ära realiseerida, Prantsusmaa oli veel kehvem. Alguses tundus nagu ei tahaks mitte keegi frantsmannidest oma kaasmaalastele palli anda, hiljem hakkas asi muidugi paranema, aga ega see ei tähendanud suurt midagi. 90+ minutit igavust.

0 comments: