Jalgpalli MM 2010 - päev #2



Päev number kaks algas väga hästi. Või noh, vähemalt Lõuna-Korea poolt vaadatuna - pakuti ilusat jalgpalli, palju võimalusi, paar ilusat väravat ja tehti ikka jõudsalt tööd. Kreeka seevastu oli aga totaalne pettumus, midagi ei suudetud korda saata, pisikesed asiaadid tegid neile isegi õhuvõitluses pähe ning üleüldne mannetus valdas nende mängu. Lõpupoole, kui korealased väsima hakkasid, suutsid kreeklased midagi juba korraldada, kuid sellest ei piisanud.

Sama alagrupi teine mäng, kus omavahel võtsid mõõtu Nigeeria ja Argentiina oli samuti põnev, kuid jäi ilmselgelt eelnimetatule alla. Kohe alguses hakkas Argentiina pressima ning tundus nagu oleks oodata väravaterohket mängu nende poolt, aga Heinze standardolukorrast löödud värav tappis natuke mängu ning rohkem väravaid ei tulnudki. Nigeeria võitlusvaim hakkas oma olemust teisel poolajal rohkem näidata, aga kahjuks jäi viigivärav tulemata. Vahetused nagu mängu elavdasid, kuid nigeerlaste NSV liidus sündinud vahetusmees paistis silma paaril korral, kui ei osanud õigel ajal söötu anda. Maradonat oli huvitav jälgida, sai seal ka vahepeal palli kõksida.

Kui alagrupis ennustusi teha, siis hetke põhjal ütleks, et Kreekast saab seal kõikide peksupoiss, edasi aga lähevad Lõuna-Korea ja Argentiina.

Päeva viimast mängu eriti näha ei saanud, olin selle ajal küll ennast pubisse vedanud, aga kuna kohal oli palju rahvast, kellega jutuajamine oli tol hetkel tähtsam, siis pidin väravaid kordustes nägema. Greeni eksimus oli küll häbiväärt, lisaks sellele oli näha ka pettunud David Beckhami lõusta. Siiski loodan, et järgmised mängud suudab Inglismaa ikka korralikult lõpetada, ilma et peaks pärast häbenema. Nende värav oli muidugi Gerrardi poolt ilus sooritus ja Heskey sööt oli ka tasemel.

Vot nii.

0 comments: