Jalgpalli MM 2010 - päev #5



Päev number viis sai minu poolt seni kõige vähem tähelepanu, seda ühest küljest taaskord E3 tõttu, teisalt vaevasid tehnilised probleemid kohalikku digiboksi, mis ei lahenenud enne kui tuli teenusepakkujale korralikult selgeks teha, et tahaks ikka vutti näha korralikult.

Esimene mäng Uus-Meremaa - Slovakkia oli päris põnev Slovakkia tundus ründavam pool ning lõpuks tuli ka värav, aga Uus-Meremaa viigivärav kolmandal lisaminutil oli lihtsalt hämmastav tulemus. Nii napilt tulid poisid kehvast olukorrast välja ja ma anna neile au. ALagrupis on huvitav seis, kus kõigil on üks punkt.

Teine mäng, Elevandiluurannik - Portugal oli oodatust palju igavam, ohtlikke olukordi hetkel pähe ei tule ning üleüldse ei toimunud seal nagu midagi. Põnevamad hetked olid mil kohtunik otsustas tülitsevatele meestele mõlemale kollased susata ning viimased minutid, kui Elevandid ilmselgelt suruma hajkkasid. Kahjuks oli aga selleks juba liiga hilja ning idśegi Drogba platsiletulek ei aidanud neid.

Õhtu naelaks oli Brasiilia ja paljudele tundmatu Põhja-Korea vastasseis mis oli põnevam, kui eelnevad mängud, kuid Brasiilia tundus siiski alla enda taset mängivat. Kaks väravat suuudeti lüüa, aga neist palju ilusam oli Põhja-Korea üks löödud värav, mis küll võitu ega punkti ei toonud, aga näitas nende südikust ning loodetavasti näitavad meile ka tulevikus sama ilusat mängu.

0 comments: