Jalgpalli MM 2010 - päev #4



Neljas päev algas Hollandi ja Taani vahelise vastuseisuga, lõppes see Hollandi võiduga, kuna neil õnnestus lüüa üks värav ning taanlastegi mängija sai punkti kirja, kuid seda kahjuks oma värava suunas. Lõpptulemus kaks null oli siiski pettumus, Hollandilt ootasin ilusamat mängu mis kahjuks tulemata jäi. Võib olla oli asi selles, et Robbenit polnud platsil, võib olla selles, et Van Der Vaart segas oma olekuga ülejäänud meeste mojot. Mine võta kinni. Taani võitles südilt, aga mitte piisavalt, mäng kõlbas vaadata, aga oleks võinud põnevust rohkem olla.

Sama alagrupi teises mängus vaatasid üksteisega tõtt Kamerun ja Jaapan, minu sümpaatia kuulus viimasele, on tegu ühe minu lemmikvõistkonnaga. Jaapan tundus esimesel poolikul aktiivsem, teisel kustuti rohkem, kuid värav siiski tuli. Kamerun hakkas teisel poolikul suruma, kuid Jaapani kaitse oli sedavõrd pidav, et ei toonud see tulemust. Igav mäng, kuid minu jaoks meeldiv tulemus.

Kolmas mäng, kus vastamisi olid Itaalia ja Paraguai ning mis lõppes üks üks viigiga, jäi mul enamjaolt vaatamata, sest suurem tähelepanu läks E3 vaatamisele. Eriti ei olnud huvi ka sel hetkel, sest kumbki võistkond ei imponeeri.

Päev number neli - võrdlemisi igav.

0 comments: