Jalgpalli MM 2010 - päev #6



Päeval number kuus olin ma natuke rohkem hõivatud kui varem, aga muljeid sellegi poolest jagada on, vähemalt natuke.

Honduuras - Tšiili 0-1. Mõlemad minu jaoks üpris tundmatud võistkonnad, mõlemad võitlesid südilt, aga mitte midagi meeldejäävat. Ometigi läheb selles alagrupis huvitavaks, kuna...

Hispaania kaotas Šveitsile, samuti 0-1 ning nüüd peab tõsiselt pingutama hakkama, et alagrupistki edasi saada. Kuigi Hispaania koondis mulle sümpaatne tundub, siis sellegi poolest oli tore näha, et Šveits vormis on ja lisaks ühele väravale rohkematki oleks suutnud, sest võimalusi oli. Hispaanlased aga ei suutnud vastaste kaitsest läbi minna ja nii ta siis läkski.

Kolmas mäng LAVi ja Uruguai vahel pakkus kolm väravat, aga kahjuks maandusid need vales väravas, LAVi omas. LIsaks sellele tundus vähemalt minule Khunele jagatud punane kaart väga ebaausana, eks siin mängis rolli ka Suareze näitlemisoskus, sest see kontakt ei olnud nüü küll punast kaarti väärt. Penaltit? Otse loomulikult. Kollast kaarti? Miks ka mitte? PUnast kaarti? Absoluutselt mitte. Aga mis teha, nii ta läks ja sinna läks ka mäng. Kurb oli kuulata vuzuelade vaikimist ning rahva ennaegset lahkumist.

0 comments: