möla mängudest ja muust VOL II

Eelmises "möla mängudest ja muust" postituse all sai ära mainitud kaks mängudele pühendatud blogi (Retropeldik ja Mängumaania), kuid kahjuks jäi üks mainimata - Suborinurk. Kui juba jutuks läks, siis lahkan neid kolme ka enda äranägemise järgi "põhjalikumalt".

Retropeldik - Alustame siis kõige vanema ja kogenumaga. Retropeldik ei ole tavaline mängublogi, vaid rohkem selline mõnus nurgake, kus üks nintendo fänn kirjutab üles oma vahetuid kogemusi. Ei mingit kõnekunstilist arvustamist, vaid jutt otse südamest.

Mängumaania - Uustulnukal,praegusel hetkel veel küllaltki robustset kujundust omavat blogil on potentsiaali küllaga, eriti kui kirjuna (mõnele ehk tarbetult suurena) tunduv blogijate armee asja korralikult vedama saab, nii et teksti iga tihedamalt kukub. Kui nüüd ainult pilkupüüdvama välimuse ka saaks.

Suborinurk - Kolmikust kõige stiilsema väljanägemisega blogist leiab tegelikult vägagi lahedat lugemist. Kuigi esimeses postituses jäi vägisi mulje, et vastleitud lehe põhieesmärk on Mängumaania blogi vaid mõnitada ja alaväärtustada, siis järgnevad postitused on üpriski mõnusalt kirja pandud ja huvipakkuvad olnud. Ootan huviga tuleviku sissekandeid (nagu ka teiste lehtede puhul).


SUUR RASVANE EDIT:

sokaikan - Muidugi ei saa ka mainimata jätta sellist lehekülge nagu seda on sokaikan, mis küll nii minu kui ka kindlasti paljude teiste kurvastuseks on selle aasta algusest peale väga vaikne olnud. Loodame parimat ning et lugemisrõõmu ka tulevikus pakutakse!


Reklaami lõpp.

3 comments:

  Vabarnamees

August 25, 2009 at 8:17 AM

Juba pikemat aega varjusurmas olevast sokaikan'ist leidub ka üsna palju head lugemist nohikutele. Kes teab, ehk innustaksid uute huviliste hordid zombistunud blogi peremehi oma ettevõtmist taaselustama. Never say never...

  Bushidon

August 27, 2009 at 12:16 PM

Tõsi, väga head lugemist on sealt leida. Eks ta jäi selle varjusurma tõttu märkamata. Aga selle vea saab parandada!

  fushi

September 6, 2009 at 1:38 PM

Never say never!