Jalgpalli MM 2010 - päev #12, 13, 14 ja 15



Seekord vist tuleb kõige lühem reportaaž, sest pooled mängud jäid ju nägemata ja niimood ei saa korralikku pilti kätte. Aga igatahes on nüüd eelvoorud läbitud. Seega, lühidalt:

Uruguai võit Mehhiko üle oli täiesti korralik, kuigi hoidsin pöialt teisele. LAVi võit Prantsusmaa oli lihtsalt mõnus. Kahju, et puhaste paberitega ei suudetud lõpetada, aga eks esimene värav MMil mõjus ehk prantslastele natukenegi positiivselt. Kogu draama aga mis nende ümber keerles...noh, paras neile.

Kreeka sai Argentiinalt pähe, nagu arvata oli ja paras neile. Lõuna-Koreale piisas viigist, mis nele lõpuks ka jäi, kuigi võiduvõimalus neil ju oli. Aga hea seegi.

Sloveenia ja Inglismaa mõõduvõtmine oli minu jaoks vast kõige pingelisem üldse, õnneks võeti värav ja ka võit ära ning mindi edasi, kuigi juba esimeses mängus on raske pähkel ja kes teab mis juhtub. USA võit viimasel minutil Alžeeria üle oli ka selle süüdlaseks, nii et ei ole just eriti rahul sellega. AGa mis teha.

Saksamaa ja Ghaana mäng lõppes hästi, sest tänu sellele said edasi kõige sümpaatsemad meeskonnad. Eriti hea meel oli selle üle, et Aafrika täiesti esindamata teises voorus ei jäänud. Austraalia ja Serbia mäng vuhises kõrvadest mööda ja seega kommentaarid puuduvad.

Holland ja Kamerun võitlesid mis nad võitlesid, aga Holland võttis oma. Kahju, sest Kamerun oli koos Põhja-Koreaga ainukesed, kes nulli peale jäid. Taani ja Jaapani mäng oli jaapanlaste poolt väga võimas esitus, kaks karistuslöögist sisselöödud väravat olid võimsad.

Paraguai ja uus-Meremaa viik oli igav, aga seda ei olnud Slovakkia võit Itaalia üle, kindlasti suurim üllataja sel turniiril, eriti veel esimese korra kohta. Itaalia oli mannetu, lõpus nagu hakati puksima, aga sinna see ka jäi. Paras.

Põhja-Korea ja Elevandiluurannik kemplesid omavahel, aga jäi nii, et PK ei saanud ühtegi võitu, vaid hoopis rohkelt väravaid enda väravasse. Põnev on muidugi see, et kõige vähem sai sinna paugutada neid Brasiilia. Brasiiliast rääkides, siis nende esitus Portugali vastu oli mannetumast mannetum, seda oli ka vastaste mäng.

Šveitsi ja Honduurase mängu eriti ei jälginud, aga tore et honduuralased punkti kirja said. Tšiili ja Hispaania mäng oli kohati põnev, kohati mitte. Esimene värav oli muidugi naeruväärne ning väravavaht eksles väljakul kui David Villa palli tühja väravasse nügis.

Eks näis mis saab, hetkel on ennustused olnud suhteliselt head, ainult kaks tiimi mööda pannud pluss kahe asetusega eksinud.

0 comments: