Death Note: The Last Name

Aasta aega möödus hetkest, mil vaadatud sai Death Note'i esimene film ning juhuse tahtel sattusin nüüd teist vaatama. Emotsioonid olid vahelduvad, muidugi oli enamus sündmustikust animest tuttav, samas kui palju oli uut ja huvitavat ja "huvitavat". Loomulikult oleks võimatu olnud pea et 25 episoodi animet 2 tunni pikkusesse filmi ära mahutada ning mõnes mõttes olen ma isegi õnnelik, sest kui juba L'i tegelaskuju filmis niivõrd nõmeda ja napakana näis, siis olen ma tänulik, et Near ja Mello nägemata jäid.
Sündmustik oli tihe ning kiiretempoline kuni viimase hetkeni. Originaalne lõpplahendus jäi veidike kripeldama, mõnes mõttes oli see isegi tobe. Samas ei rikkunud see filmi väga ära ning kui mul oleks anime enne filmi vaatamist täiesti nägemata olnud, siis oleks filmivaatamine arvatavasti veelgi nauditavam olnud. Nurisemist põhjustav fakt oli aga pisike - nimelt suudeta Remist mees teha.

Vidioodid.

Lovely Complex


Lovely complexi näol on tegemist romantilise animega, mis kaldub shoujo valdkonda. Viimasest punktist vaatamata otsustasin animele pilgu peale heita, peamiseks põhjuseks romantikanälg, mille eelnevad animed oma lahtiste suhtedraamadega tekitanud olid.
Stoori on järgnev : Koizumi on tavalisest pikema kasvuga tütarlaps ning Ootani on tavalisest lühema kasvuga noormees. Peale luhtunud katsetusi endale paarilist leida avastavad noored, et nende vahel on tekkimas midagi sõprusest enamat. Üks asi viib teiseni ning huumorit ja segadusi leidub peaaegu igast olukorrast.
Plusspunkte andis asjale juurde lahe visuaalne stiil ning minule eriti meeldinud OP. Kuigi sarja keskel tundus asi kuidagi paigal tammuvat, siis varsti muutus tempo taas kiiremaks ja püsis nii kuni lõpuni. Soovitan.

Hi5